مالیات
در ادامه آموزش ووکامرس به قسمت مالیات میرسیم که از چند جزء ( پیکربندی مالیات ، استاندارد ، نرخ های کاهش رتبه ، نرخ های رتبه صفر ) تشکیل شده است و جایی که میتوانید مالیات های حمل و نقل و فروش را مشخص کنید
پیکربندی مالیات
گزینه شماره 1 :در این بخش با دو گزینه می توانید انتخاب کنید که مالیات، خودکار به قیمت نهایی اضافه شود یا اینکه خودتان به صورت دستی آن را محاسبه و در قیمت لحاظ کنید.
گزینه شماره 2 : Calculate Tax Based On میتوانید مشخص کنید که مالیات بر اساس آدرس شما، آدرس صورتحساب، یا آدر ارسال کالا متغییر باشد . باید بر اساس سیستم مالیاتی که طبق آن کار میکنید یک مورد را انتخاب کنید.
گزینه شماره 3 : Shipping Tax Class ادرس پیش فرض نوشته شده در فیلدی که مشتری باید ادرس خود را وارد کند
گزینه شماره 4 :این قسمت تعیین می کند که مبلغ در هر خط گرد نشود و تنها در نهایی و جمع شده گرد شود.
گزینه شماره 5 : کلاس های مالیاتی اضافی : در صورتی که نیاز به اضافه کردن کلاس های مالیاتی دیگری داشتیم می توانیم برای هر کلاس در هر خط یک نام بنویسیم و سپس تغییرات را ذخیره نماییم.
گزینه شماره 6 : Display Prices in the Shop: نمایش قیمت ها در فروشگاه : یعنی قیمت محصول محاسبه شده با مالیات است و قیمتی که کاربر مشاهد میکند ادغام شده با مبلغ مالیات است.
گزینه شماره 7 : Display Prices During Cart and Checkout : نمایش قیمت و محاسبه مالیات کالا در سبد خرید.
گزینه شماره 8: Price Display Suffix : اگر مالیات حمل و نقل نیز برای محصولات محاسبه میشود، باید طریقه محاسبه آن را مشخص کنید. باید بر اساس محصولی که ارسال میشود یک نرخ flat rate یا zero rate را انتخاب کنید یا میتوانید یک کلاس جدید بسازید (این کار را در کلاسهای مالیاتی اضافی میتوانید انجام دهید)
گزینه شماره 9 : Display Tax Totals : تعیین میکنید که مالیات برای هر محصول جداگانه نشان داده شود یا کل مالیات ها را نشان دهد.
در سه قسمت بعدی یعنی استاندارد، نرخ های کاهش رتبه و نرخ های رتبه صفر باید نرخ های مالیاتی را وارد و تنظیم کنیم.
برای این منظور پس از زدن دکمه افزودن ردیف، باید قسمت های کد کشور، کد استان، کد پستی، شهر، رتبه یا درصد مالیاتی، نام برای مالات، اولویت (که برای تعریف چند رتبه مالیاتی برای یک منطقه نیز کاربرد دارد)، کوپنی (که بر بقیه مالیات ها اعمال می شود)، حمل و نقل (که تعیین می کند مالیاتی برای هزینه ارسال درنظر گرفته شود یا خیر)را وارد کنیم. همچنین می توان از طریق درون ریزی CSV اطلاعات را وارد و یا از طریق صدور CSV از اطلاعات خروجی بگیریم.
در پایان ذخیره تغییرات را کلیک می کنیم.
4 Comments
سلام وقت بخیر
از مطالب خوب شما سپاسگزارم
یک سوال داشتم ببخشید می شود اسم مالیات را در این مرحله به ارزش افزوده تغییر بدیم که در سایت ننویسد مالیات بنویسد با ارزش افزوده؟
ممنون از شما
با سلام ، یه راه حل راحت برای ترجمه های این چنینی استفاده از حلقه ترجمه پلاگین ووکامرس فارسی هست که عین عبارتتون رو تبدیل میکنه به مورد دلخواهتون ، اگه به جواب نرسیدید اعلام کنید تا راه حل های دیگه رو بگم
سلام
مطلبتون خیلی مفید بود اما لطفا بفرمایید در این بخش دقیقا باید چکار کنیم . آیا فایل آماده ای هست که باید ایمپورت کنیم ؟ چون هیچی متوجه نشدم
بسته به قوانین مالیاتی میتونید درصد مورد نظر رو اضافه کنید تا از خریدار به صورت جداگانه روی فاکتور گرفته شه یا واسه اینکه بار قیمت اضافه مالیات مشاهده نشه ، قیمت رو با احتساب مالیات نشون کاربر بدید